categorieen Menu
0
+310495700270
https://www.multitube.nl/buissysteem/levering
Modulaire constructiesystemen voor Lean Manufacturing.
Ik ben op zoek naar..
Winkelmandje

Vrijblijvend en snel offerte,  scherpe prijs en korte levertijd

2 varianten ontwerp- en orderproces

Multitube ontwerpt & assembleert

Wij verrichten het ontwerp en de assemblage van de oplossingen. Je bent verzekerd van een correcte en kwalitatief hoogwaardige oplossing binnen de gestelde deadlines. Structuren kunnen bij levering direct in gebruik worden genomen.
 

Jij ontwerpt & jij assembleert

Je maakt zelf een tekening of schets en plaatst een bestelling in onze webshop. Je verricht het zagen en assembleren in eigen beheer. Onze webshop voorziet in montage instructies voor een correcte en efficiënte assemblage.
 

De ene oplossing is de andere niet

De ene oplossing is de andere niet, dat weten wij natuurlijk als geen ander. Uw project, groot of klein, is belangrijk. Daarom voeren wij ons werk zorgvuldig, professioneel en met veel plezier uit. Dit resulteert in efficiënte projectoplevering en een hoogwaardige kwaliteit. Service en advies is dan ook vanzelfsprekend!

Wij geven daarom vrijwel nooit een standaard prijs af maar maken een vrijblijvende offerte op maat. Uw eigen inbreng is daarvan, van zeer groot belang. Een technisch advies geven wij u vrijblijvend met een goeie onderbouwing van materiaal keuze en uitvoering. Aan de hand hiervan maken wij een offerte en planning. Dit kan rechtstreeks of in overleg met andere leveranciers.

Zo werken wij altijd nauw samen met diverse leveranciers en adviesbureau's om altijd de laatste product en procesverbetering door te kunnen voeren in de aangeboden projecten en producten. Voor projectaanvragen maken we vooraf een advies in combinatie met een offerte. Onze processen zijn afgestemd op het snel en efficiënt verzorgen van maatwerk offertes, tekeningen, producten en projecten.

Onze standaard of maatwerk oplossingen voldoen aan de eisen op het gebied van ergonomie voor uw medewerkers, veiligheid van medewerkers en goederen, lean volgens 5S principe. Oplossingen van Multitube garanderen een efficiëntere productie.

Multitube ontwerpt & assembleert

Jij ontwerpt & jij assembleert

Vrijblijvend advies?
+31 495 700 270 sales@multitube.nl