https://www.multitube.nl/buissysteem/werkplekinrichting/verlichting/_419____NL
Toonaangevende modulaire constructiesystemen voor uw Lean Manufacturing initiatieven.
Vind uw product in onze webshop
Winkelmandje
Deel via FacebookDeel via Twitter Deel via LinkedIn Deel via LinkedIn
 

Werkplekverlichting

Ergonomische verlichting voor Industriële werkplekken

Goede dimbare verlichting is een belangrijk aspect in het ergonomische ontwerp van industriële werkplekken. Het heeft grote invloed op de prestaties van medewerkers en de kwaliteit van het geleverde werk.

Om het energieverbruik en onderhoudskosten laag te houden worden werkstations van Multitube Engineering BV voorzien van de nieuwste traploos dimbare LED technologie waardoor 60% energie wordt bespaard en de lampen een levernsuur hebben tot 50.000 uur.

Ons assortiment LED-armaturen is veelzijdig inzetbaar en leverbaar in de volgende lengtes; 599 mm, 899 mm en 1199 mm. De armaturen zijn eenvoudig door te bedraden met Wieland stekkers, hebben een geheugenfunctie en zorgen voor een homogeen en verblindingsvrij licht.

De armaturen spreken optisch zeer aan en zijn de highlight op elke werkplek.

Meer informatie

  Waldmann verlichting

Kegelprisma verlichting          Montagebeugel armatuur          Montagebeugel armatuur aan buis

LED verlichting

 

 

 

Verlichting armatuur formaten

 

Het juiste ontwerp

voor probleemloze integratie

Door het moderne industriële ontwerp en de vlakke bouwvorm wordt met de verlichting module elke werkplek opgewaardeerd. De lichtuittreding vindt plaats over de gehele armatuurlengte zonder donkere zones. Het symmetrische profielontwerp zorgt voor onafhankelijkheid, bijvoorbeeld bij het bepalen van de zijde voor de bediening van de verlichting.

De doordachte zijdelen bieden flexibele en daardoor onopvallende doorvoermogelijkheden t.b.v. de kabel, maar ook gemakkelijke toegang tot de lichtbronnen en afscherming zoals bijvoorbeeld het kegelprisma. In de gesloten behuizing komt geen vuil en is daardoor eenvoudig te reinigen.

Flexibele bevestiging - eenvoudige integratie

De armatuur kan als een vaste verbinding door middel van beide geïntegreerde T-sleuven (8-mm) aan de achterzijde of door middel van de meegeleverde montagebeugels bijzonder flexibel aan aluminium profielen, (ronde) buizen en C-rails bevestigd worden.