https://www.multitube.nl/durastripe-ergomat/_385____NL
  • Nederlands
  • Engels
Winkelmandje
 
Vind hier uw product

DuraStripe vloerbelijning & Ergomat werkplekmatten

Voor het aanbrengen van structuur op de werkplek en het verbeteren van de ergonomie
 

Durastripe vloerbelijning Eenvoudig zelf aanbrengen
Geen droogtijd
Geen werkonderbreking

 

 


Durastripe vloermarkeringtape bevat zelfklevende materialen t.b.v. vloermarkering, vloersignalering, vloerpictogrammen en reflectiemateriaal.

Durastripe is gemakkelijk aan te brengen en heeft een lange levensduur. De belijning kan makkelijk aangepast worden bij layout- of structuurwijzigingen. Er is geen droogtijd en de productie hoeft niet onderbroken te worden. Durastripe biedt het grootste assortiment pictogrammen en 5S vormen. Bekijk het volledige assortiment op www.multitube.nl/vloerbelijning.

 

Verbeteren ergonomie
Maatwerk mogelijk
Alle omgevingen
 

 

 


Multitube Engineering B.V. levert naast het modulaire buis constructiesysteem een uitgebreid assortiment (ergonomische) producten voor het inrichten van een veilige en ergonomische werkplek in een omgeving waar met name staand werk wordt verricht.

Anti vermoeidheidsmatten van Ergomat verminderen de vermoeidheid bij lang staan en biedt medewerkers tevens een hoger stacomfort dan een harde ondergrond.

Vloerbelijning vormen en veiligheidstekens

 

Duurzaam, sterk, snel leverbaar en onmisbaar in een modern en veilig magazijn! Geschikt voor de implementatie van het 5S systeem en Lean Manufacturing.

Durastripe is het makkelijkste, snelste en uitgebreide vloermarkering systeem voor industriële toepassingen. De combinatie van een hoge duurzaamheid en het uitgebreide aanbod aan kleuren en maten, maakt Durastripe het enige complete vloermarkering- en vloerbelijning systeem op de markt!

 

Vloerbelijning op rol                                                                  Informatie tekens

 

 

 

Vormen                                                                             Nummers en letters

(veiligheids) tekens                                                         Waarschuwingstekens

 

Ergonomische anti- vermoeidheismatten

Het gebruik van een anti vermoeidheidsmat vermindert de vermoeidheid bij lang staan en biedt medewerkers tevens een hoger stacomfort dan een harde ondergrond. Hiernaast vormen de matten een aangename koude brug en kunnen ze praktische doeleinden dienen zoals een antistatische werkplek.

Matten zijn in diverse standaard maten en kwaliteiten leverbaar en kunnen als optie worden voorzien van waarschuwingsrand om struikelen te voorkomen. Afhankelijk van de omgeving kiest u voor gladde- of noppenmatten.

Gladde mat of noppenmat?

Een ​​'gladde' mat  is ideaal voor gebieden waar karren, trolleys en transportwagens worden gebruikt en waar de druk op de hielen door het regelmatig heen en weer wandelen  opgevangen kan worden.

Een mat met een noppenstructuur heeft een verende  werking. In een omgeving waar geen rollend materieel gebruikt wordt (zoals balies, bars, kassa’s, sorteer en inpakwerk, werkplaatsen, magazijnen enz.) wordt dit type mat aanbevolen.
 

Polyurethaan Vs. Nitril rubberen matten

In het algemeen zorgen de polyurethaan matten voor passende oplossingen in droge, niet schurende tot licht vochtige of vette omgeving. Polyurethaan matten hebben ook antistatische eigenschappen.

Nitril rubber matten hebben een grotere hittebestendigheid, anti-slijtage en antislip eigenschappen voor meer veeleisende industriële omstandigheden. Bovendien hebben Ergomat rubberen matten een gesloten-celstructuur en kunnen bacteriën zich niet nestelen waardoor ze ideaal zijn voor kritische medische omgevingen en bij verwerking van levensmiddelen. Nitril rubber matten zijn beter bestand tegen chemische en zure (pH <7) omstandigheden).