categorieen Menu
0
+310495700270
https://www.multitube.nl/magazijninrichting/magazijnstellingen/legbordstelling
Modulaire constructiesystemen voor Lean Manufacturing.
Ik ben op zoek naar..
Winkelmandje

Legbordstellingen

Statische en verrijdbare legbordstellingen voor bluk en grijpvoorraad

Legbordstellingen kenmerken zich door hun brede toepasbaarheid in alle branches van kantoor tot industrie. De legbordstelling biedt de mogelijkheid voor het opslaan van kleinere producten. De bulkvoorraad is dan ook de grijpvoorraad. Met behulp van vakverdeelschotten ontstaat een vakkenstelling om kleinere grijpvoorraden op te slaan.

Legbordstelling ontwerpen en indelen

Een legbordstelling wordt ontworpen op basis van de productafmetingen en het gewenste draagvermogen per legbord. Hieruit volgen parameters als legbordafmeting en tussenhoogte. Een legbordstelling kan door ons naar uw situatie en budget worden samengesteld.

Staal verzinkte legborden

Multitube staal verzinkte legborden zijn 40 mm hoog en leverbaar in diverse breedte en diepte combinaties. Ieder legbord is voorzien van dezelfde montagegaten en partoon voor het plaatsen van vakverdeelschotten of seperatiebeugels.

Voor stabititeit worden horizontale (aanslag)buizen of diagonaal stangen geplaatst. Bij legbordstellingen die dubbelzijdig worden gebruikt adviseren wij  horizontale buizen. De legbordstellingen zijn zowel leverbaar op stelvoeten als diverse soorten (ESD) wielen.
De legborden kunnen eenvoudig worden voorzien van kunststof profielen voor het plaatsen van labels en barcodes.

Multifunctionele oplossing

Door het toevoegen van een handgreep en transportwielen zijn de legbordstellingen ook in te zetten als etagewagen of verrijdbare orderverzamelwagen. De slimme montage slobgaten maken het mogelijk om de legborden eenvoudig onder de gewenste hoek te zetten.
De legbordstellingen zijn zeer licht en het plaatmateriaal kan trillen tijdens verrijden. Dit kan door ons worden voorkomen door noppenfoam aan te brengen onder het legbord. Door het gebruik van RVS buizen in combinatie met steel verzinkte legborden en verbinders is de legbordstelling tevens geschikt voor ESD omgevingen.

Naast stalen legborden kunnen wij ook schappen maken van diverse soorten hout soals MDF, Multitplex en betonplex. Ook kunststof plaatmeteriaal is mogelijk.


 

Snel en vrijblijvend advies over legbordstellingen?

Vul het formulier in en onze specialisten nemen zo spoedig mogelijk contact met u op voor vrijblijvend advies!

Leon en andere specialisten helpen je verder
  +31 (0) 495 700 270 / sales@multitube.nl

Snel en vrijblijvend advies van onze specialist?

Vul nu onderstaand formulier in en onze specialisten nemen zo snel mogelijk contact met u op voor vrijblijvend advies!

Draagvermogen van een legbord en legbordstelling

De breedte van een stelling heeft invloed op het draagvermogen. Wij adviseren stellingen compact en licht te houden en adviseren maximale breedtes van 1700 mm voor een belasting tot 150 kilo per legbord. Indien de legbordstelling op wielen staat bepaald de wielkeuze het maximale draagvermogen.

Vakverdeelschot of seperatiebeugel?

Scheiding in de legbordstelling kunnen wij realiseren met diverse soorten en maten vakverdeelschot. Voor het geleiden van doosjes en potjes adviseren wij het gebruik van seperatiebeugels. Biede zijn eenvoudig te verstellen.

Het legbordframe

Frames voor legborden bestaan uit RVS buis met staal verzinkte verbinders. De verbinders zorgen ervoor dat de legborden traploos verstelbaar zijn. Onze buis profielen zijn niet voorzien van een gatenpatroon, alles wordt met bouten en moeren geklemd of gemonteerd.

Legbordstelling combinatie

Legbordstelling met werkbald

Legbordopstelling

Verrijdbare legbordstelling

Legbordstellingen bestellen

Multitube heeft een aantal standaard legbordstellingen ontworpen maar kan tevens voor u op maat ontwerpen en samenstellen.

Geef bij uw aanvraag door welke formaat legbord u nodig heeft en hoeveel niveau's. Indien er legborden onder een hoek moeten staan kunt u dit aangeven. Wij benoemen niveau's vanaf onder.

Wij kunnen de legbordstellingen voorzien van stelvoeten en wielen. Bij hoge belastingen en incidentele verplaatsing adviseren wij nylon wielen. Als transportwiel adviseren wij PU.

Afhankelijk van het formaat en belasting kunnen we boutgatwielen en plaatwielen onder de legbordstellingen monteren.

Bestellen legbordstellingen toebehoren

Vrijblijvend advies?
+31 495 700 270 sales@multitube.nl