categorieen Menu
0
+310495700270
https://www.multitube.nl/magazijninrichting/werktafels
Modulaire constructiesystemen voor Lean Manufacturing.
Ik ben op zoek naar..
Winkelmandje

Werktafels voor magazijn en assemblage

Maatwerk tafel en opstellingen; verrijdbaar, ergonomisch en flexibel!

Onze werkplekken. werktafels en werkbanken kunnen voor diverse werkzaamheden binnen het magazijn of productieproces worden ingezet. Wij leveren maatwerk werkplekken voor de inrichting van nieuwbouw- en uitbreidingsprojecten voor toonaangevende klanten in de assemblage en logistiek.

Bij Multitube vind u alles voor de beste werkplek!

Standaard werktafel
standaard werktafel
Standaard werktafel
Hoogte verstelbare tafel
hoogte verstelbare tafel
Hoogte verstelbare tafel
Assemblage lijn
assemblage lijn
Assemblage lijn
Werkbank
werkbank
Werkbank
Inpaktafel
inpaktafel
Inpaktafel
Inspectietafel
inspectietafel
Inspectietafel
Computertafel
computertafel
Computertafel
Sorteertafel
sorteertafel
Sorteertafel
Bijzettafel
bijzettafel
Bijzettafel


 

Werktafels voor een efficiënte goederenstroom

Assembleert u en pakt u goederen in in uw magazijn? Wij maken wij werktafels op maat. Werktafels die perfect aansluiten op uw magazijninrichting. De tafels zijn in meerdere etages en met verschillende type werkbladen verkrijgbaar.

Verrijdbare magazijn werktafels

U kunt voor kiezen om de werktafels te laten voorzien van wielen. Door het verrijdbaar laten maken van uw werkbank vergroot u het gebruiksgemak. Op deze manier is de werktafel eenvoudig op meerdere plekken in uw magazijn te gebruiken. Zo kunt u vanuit een flexibele werkplekindeling uw producten nog sneller en efficiënter assembleren, controleren enverpakken.

Ergonomische en op maat werktafels

Wij werken vanuit een klantgerichte aanpak. Wat uw wensen ook zijn, wij ontwerpen en produceren in samenspraak met u een werktafel exact naar uw wensen. Naast de diepte en de lengte van de werktafel kunnen wij deze ook leveren op verschillende werkhoogten. Hierdoor is het mogelijk om ergonomische werktafels voor uw magazijn te ontwerpen. Volledig afgestemd op uw inrichting en personeel.

Om de gewenste werktafel voor uw magazijn te ontwerpen zullen onze adviseurs een gedegen analyse uitvoeren. Zij berekenen hoe groot de belasting is op basis van uw producten. Hierbij houden zij rekening met doorbuiging, vloertype, verstelbereik, etc. Vanuit de combinatie van ruime branche ervaring en modulaire buissysteem componenten en toebehoren komen wij altijd met een oplossing op maat, complementerend aan uw huidige magazijninrichting.

Vrijblijvend advies?
+31 495 700 270 sales@multitube.nl