https://www.multitube.nl/material-handling-solutions/_333____GB
  • Dutch
  • English
Shopping cart
 
Search

                               " A modulair pipe constructionsystem for building                                workplace, internal logistics and material storage solutions,,

Welkom bij Multitube Engineering B.V.

Multitube is hét modulaire buis constructiesysteem voor Lean Manufacturing oplossingen op het gebied van werkplekinrichting, materiaalopslag en interne logistiek.

Het systeem bestaat uit buizen, buisverbinders, rollenbanen, wielen en toebehoren. Door de componenten middels klemkracht met elkaar te verbinden ontstaat er een solide constructie. Constructies kunnen nadien worden geoptimaliseerd, bijvoorbeeld tijdens een KAIZEN workshop.

 

Starten en afname mogelijkheden

Multitube Engineering B.V. biedt haar  klanten vier afname mogelijkheden. Afhankelijk van uw mogelijkheden en wensen leveren wij onze producten in de vormen; handel, kit-vorm, geassembleerd of maatwerk trainingpakket. Combinaties hiervan zijn ook mogelijk.

 

Uw voordelen

De modulaire componenten zijn licht in gewicht, demonteerbaar en herbruikbaar. Verbeteringen zijn achteraf in een korte tijd en zonder hoge kosten uit te voeren. Het brede scala van verbinders en toebehoren maken het systeem geschikt voor vele oplossingen en industrieën.

 Onderhoudsvrij, schoon, duurzaam en nette afwerking.
 Korte levertijden vanuit onze voorraad.
 Geen speciaal gereedschap of kennis noodzakelijk.
 Van schets naar implementatie in enkele uren.
 Stimuleert continu verbeteren bij alle medewerkers.
 Uniformiteit door het gebruik van één systeem.