+310495700270
https://www.multitube.nl/multitube-buissysteem/buisverbinders-en-koppelingen
Modulaire constructiesystemen voor Lean Manufacturing.
Ik ben op zoek naar..
Winkelmandje

Buisverbinders

Buisverbinders, buiskoppelingen en buisklemmen voor modulair en flexibel bouwen.

Multitube buisverbinders verbinden buizen met een diamater van 27,6 mm met elkaar door middel van klemkracht. Onze buisverbinders zijn modulair, herbruikbaar en eenvoudig in gebruik! Standaard toegepaste buisverbinders zijn vervaardigd uit 2,5 mm dik metaal en zijn verzinkt.

Buisverbinders los
buisverbinders los
Buisverbinders los
Buiskoppeling sets
buiskoppeling sets
Buiskoppeling sets
Kunststof buisverbinders
kunststof buisverbinders
Kunststof buisverbinders

Buisverbinder techniek

De klemkracht van de buisverbinders komt tot stand door hoogwaardige gripping in de verbinder in combinatie met M6 bevestigingsmateriaal. Standaard buisverbinders zijn vervaardigd uit 2,5 mm dik metaal en zijn verzinkt.

Bestellen en levering van buisverbinders

Al onze buisverbinders zijn zoals per stuk als per grootverpakking (doos) te bestellen. Wij bieden klanten voor bestelgemak ook de  mogelijkheid om een verbinders als set af te nemen. Een set bestaat uit minimaal twee verbinders en bevestigingsmateriaal. Hiermee wordt voorkomen dat u materialen mist. Bij afname van meer dan 10 sets worden de producten per soort artikel verpakt.

Soorten buisverbinders

Multitube levert hoofdzakelijk stalen buisverbinders die het mogelijk maken om haaks, scharnierend en draaiend te verbinden.
Ook zijn er buiskoppelingen met een flens of universeel montagegat leverbaar.

T-stukken - Hoekstukken - Haakstukken - Kruisstukken

Buisklemmen, buizen vastklemmen zonder verschroeven

Buisklemmen verbinden buizen met een diamater van 27,6 mm met elkaar door middel van klemkracht. Dit type buisverbinder wordt ingehaakt. Buisklemmen zijn elektrolytisch verzinkt. Deze behandeling biedt een optimale bescherming tegen corrosie en garandeerd een lange levensduur.

Onderstaande verbinders zijn per stuk en per grootverpakking te bestellen en behoeven geen bevestigingsmateriaal. Borgen met een zelfsnijdende schroef is wel mogelijk.

Montagebeugels

Buis montagebeugels zijn zeer breed inzetbaar, bijvoorbeeld voor de montage van wielen, het parallel verbinden van buizen en montage van armaturen.

Vrijblijvend advies?
+31 495 700 270 sales@multitube.nl