categorieen Menu
0
+310495700270
https://www.multitube.nl/vloerbelijning
Modulaire constructiesystemen voor Lean Manufacturing.
Ik ben op zoek naar..
Winkelmandje

DuraStripe vloerbelijning en vloermarking pictogrammen

U kiest de juiste kwaliteit op basis van de ondergrond en omgeving, wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Vloer condities

Werk condities

Ons advies is Supreme-V en X-treme te gebruiken wanneer een lange levensduur is gewenst. Lean en Multiflex hebben een beperkter assortiment en zijn geschikter als tijdelijke oplossingen.

Rollen
rollen
Rollen
Vormen
vormen
Vormen
Veiligheidstekens
veiligheidstekens
Veiligheidstekens

Durastripe is een flexibele en duurzame toepassing voor vloerbelijning en markering in magazijnen.

Durastripe vloermarkeringtape bevat zelfklevende materialen t.b.v. vloermarkering, vloersignalering, vloerpictogrammen en reflectiemateriaal.

Durastripe vloerbelijning voordelen

Durastripe is gemakkelijk aan te brengen en heeft een lange levensduur. De belijning kan makkelijk aangepast worden bij layout- of structuurwijzigingen. Er is geen droogtijd en de productie hoeft niet onderbroken te worden. Durastripe biedt het grootste assortiment veiligheidstekens en 5S vormen.

Durastripe vloerbelijning toepassingen

Afhankelijk van de toepassing biedt Durastripe verschillende oplossingen. De meest gebruikte producten van vloerbelijning zijn de vloermarkeringrollen van verschillende kleuren. Alle soorten kwaliteiten zijn in in deze productcategorie te verkrijgen. De keuze dient gemaakt te worden naargelang de toepassing en omgeving waarin de vloerbelijning wordt gebruikt.

 

Veiliger voor voetgangers, efficiënter voor voertuigen

Een duidelijke vloermarkering is een praktische manier om voetgangers en voertuigen in magazijnen of logistieke zones van elkaar gescheiden te houden. Net als rijstroken op de openbare weg helpt een dergelijke markering om de veiligheid en efficiëntie van alle gebruikers te verhogen.

Medewerkers die te voet zijn, zien meteen waar ze in alle veiligheid kunnen lopen, terwijl de voertuigen binnen hun aangewezen verkeerszones efficiënter kunnen rondrijden. Tevens kunnen risicozones en zones waar voorschriften voor gelden met veiligheidstekens worden aangeduid.

De wet over het gebruik van vloerbelijning

Onze vloermarkering is in overeenstemming met de Europese Richtlijn 92/58/EEG, waarin wordt gesteld dat werkgevers waar nodig de vereiste veiligheids- en/of gezondheidspictogrammen moeten voorzien.

In bijlage V van de richtlijn, waarin de minimumvoorschriften inzake signalisatie van obstakels en gevaarlijke plaatsen, en de markering van verkeerswegen worden beschreven, wordt verder vermeld dat verkeerswegen voor voertuigen duidelijk met doorlopende strepen in een goed zichtbare kleur moeten worden aangegeven, indien vereist voor de bescherming van de werknemers.

DuraStripe aanbrengen

Kies de juiste vloertape voor de toepassing, maak de vloer schoon en plak de tape of het pictogram.

 Eenvoudig zelf aanbrengen
 Geen droogtijd
 Geen werkonderbreking

Durastripe

Durastripe vloermarkeringtape bevat zelfklevende materialen t.b.v. vloermarkering, vloersignalering, vloerpictogrammen en reflectiemateriaal.

Durastripe is gemakkelijk aan te brengen en heeft een lange levensduur. De belijning kan makkelijk aangepast worden bij layout- of structuurwijzigingen. Er is geen droogtijd en de productie hoeft niet onderbroken te worden. Durastripe biedt het grootste assortiment pictogrammen en 5S vormen.

Kwaliteiten DuraStripe vloerbelijning

Supreme V

Deze vloertape met PVC toplaag van 0,9 mm dik met een lijm op rubberbasis is een combinatie van de originele DuraStripe, en de DuraStripe Lean. De tape is op velerlei gebied toepasbaar. Een extra voordeel is dat deze vloermarkeringstape wordt geleverd met schuin aflopende kanten om beschadiging te voorkomen. De tape is verkrijgbaar vanaf 5 cm tot maximaal 85 cm breed.

X-treme

De “zwaar-werk” DuraStripe is ontwikkeld voor ruimtes waar veel met zwaar materieel gewerkt wordt (vorkheftrucks e.d.). DuraStripe X-Treme heeft een PVC toplaag van 0,5 mm dik met een speciale coating waardoor deze makkelijk te reinigen is. Door zijn gladde bovenkant is deze lijn ook beter bestand tegen het draaien van voertuigen op de lijn. Ook hier zorgen de schuin aflopende zijkanten er weer voor dat er minder kans is dat  beschadigingen aan de DuraStripe zullen optreden, waardoor deze dus veel langer zal meegaan. De lijmlaag heeft net als de Supreme V een rubberbasis. De rollen zijn verkrijgbaar in 5 – 7,5 en 10 cm breedte.

Mean lean

De beste en meest voordelige oplossing voor belijning op plaatsen waar lichte werkzaamheden worden verricht en waar niet met zwaar materieel zoals heftrucks wordt gewerkt. De tape heeft een dunne, gladde toplaag van PVC met een dikte van 0,3 mm. De lijm is evenals de Supreme V en X-Treme gemaakt op rubberbasis. De rolbreedte is 5 – 7,5 of 10 cm.

Waarschuwingstape

De “WAARSCHUWINGSTAPE” van DuraStripe heeft een toplaag van PVC met een dikte van 0,8 of 0,9 mm en een lijmlaag op acrylbasis. Verkrijgbaar in diverse kleurpatronen (zwart/geel, zwart/wit, rood/wit, groen/geel en groen/wit).

De tape is verkrijgbaar in een breedte vanaf 5 cm tot maximaal 85 cm. De leverbare rollengte bedraagt in Supreme V: 15, 30 en 120 meter. In Lean: 30 en 60 meter.

Vloerbelijning met print

DuraStripe met een PVC toplaag van 0,9 mm dik waarop teksten en afbeeldingen full colour kunnen worden geprint. Ook is het mogelijk barcodes te vermelden. De print wordt afgedekt met een transparante slijtvaste toplaag. Een ideale mogelijkheid voor combinaties van belijning en mededelingen, reclameboodschappen, aanwijzingen e.d. De lijmlaag is gemaakt op rubberbasis. De tape is verkrijgbaar in de basiskleuren geel, wit en rood en in de breedte 5 – 7,5 en 10 cm. De rollengte is 15 of 30 meter.

DuraStripe voorbeelden

Vrijblijvend advies?
+31 495 700 270 sales@multitube.nl