categorieen Menu
0
+310495700270
https://www.multitube.nl/vloerbelijning
Modulaire constructiesystemen voor Lean Manufacturing.
Ik ben op zoek naar..
Winkelmandje

DuraStripe vloerbelijning en vloermarking pictogrammen

Visualiseer processen en voorkom bedrijfsongevallen

Rollen
rollen
Rollen
Vormen
vormen
Vormen
Veiligheidstekens
veiligheidstekens
Veiligheidstekens
Informatie
informatie
Informatie

Durastripe is een flexibele en duurzame toepassing voor vloerbelijning en markering in magazijnen.

Durastripe vloermarkeringtape bevat zelfklevende materialen t.b.v. vloermarkering, vloersignalering, vloerpictogrammen en reflectiemateriaal.

Durastripe vloerbelijning voordelen

Durastripe is gemakkelijk aan te brengen en heeft een lange levensduur. De belijning kan makkelijk aangepast worden bij layout- of structuurwijzigingen. Er is geen droogtijd en de productie hoeft niet onderbroken te worden. Durastripe biedt het grootste assortiment veiligheidstekens en 5S vormen.

Durastripe vloerbelijning toepassingen

Afhankelijk van de toepassing biedt Durastripe verschillende oplossingen. De meest gebruikte producten van vloerbelijning zijn de vloermarkeringrollen van verschillende kleuren. Alle soorten kwaliteiten zijn in in deze productcategorie te verkrijgen. De keuze dient gemaakt te worden naargelang de toepassing en omgeving waarin de vloerbelijning wordt gebruikt.

 

Veiliger voor voetgangers, efficiënter voor voertuigen

Een duidelijke vloermarkering is een praktische manier om voetgangers en voertuigen in magazijnen of logistieke zones van elkaar gescheiden te houden. Net als rijstroken op de openbare weg helpt een dergelijke markering om de veiligheid en efficiëntie van alle gebruikers te verhogen.

Medewerkers die te voet zijn, zien meteen waar ze in alle veiligheid kunnen lopen, terwijl de voertuigen binnen hun aangewezen verkeerszones efficiënter kunnen rondrijden. Tevens kunnen risicozones en zones waar voorschriften voor gelden met veiligheidstekens worden aangeduid.

De wet over het gebruik van vloerbelijning

Onze vloermarkering is in overeenstemming met de Europese Richtlijn 92/58/EEG, waarin wordt gesteld dat werkgevers waar nodig de vereiste veiligheids- en/of gezondheidspictogrammen moeten voorzien.

In bijlage V van de richtlijn, waarin de minimumvoorschriften inzake signalisatie van obstakels en gevaarlijke plaatsen, en de markering van verkeerswegen worden beschreven, wordt verder vermeld dat verkeerswegen voor voertuigen duidelijk met doorlopende strepen in een goed zichtbare kleur moeten worden aangegeven, indien vereist voor de bescherming van de werknemers.

Vrijblijvend advies?
+31 495 700 270 sales@multitube.nl