categorieen Menu
0
+310495700270
https://www.multitube.nl/vloerbelijning/informatie
Modulaire constructiesystemen voor Lean Manufacturing.
Ik ben op zoek naar..
Winkelmandje

Kwaliteiten van DuraStripe vloerbelijning

U kiest de juiste vloermarkering tape op basis van de ondergrond en omgeving, wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Vloer condities

Werk condities

Ons advies is Supreme-V en X-treme te gebruiken wanneer een lange levensduur is gewenst. Lean en Multiflex hebben een beperkter assortiment en zijn geschikter als tijdelijke oplossingen.

Documentatie DuraStripe
documentatie durastripe
Documentatie DuraStripe
Montage instructies
montage instructies
Montage instructies

Toelichting op verschillende kwaliteiten DuaraStripe vloerbelijning

Supreme V

Deze vloertape met PVC toplaag van 0,9 mm dik met een lijm op rubberbasis is een combinatie van de originele DuraStripe, en de DuraStripe Lean. De tape is op velerlei gebied toepasbaar. Een extra voordeel is dat deze vloermarkeringstape wordt geleverd met schuin aflopende kanten om beschadiging te voorkomen. De tape is verkrijgbaar vanaf 5 cm tot maximaal 85 cm breed.

X-treme

De “zwaar-werk” DuraStripe is ontwikkeld voor ruimtes waar veel met zwaar materieel gewerkt wordt (vorkheftrucks e.d.). DuraStripe X-Treme heeft een PVC toplaag van 0,5 mm dik met een speciale coating waardoor deze makkelijk te reinigen is. Door zijn gladde bovenkant is deze lijn ook beter bestand tegen het draaien van voertuigen op de lijn. Ook hier zorgen de schuin aflopende zijkanten er weer voor dat er minder kans is dat  beschadigingen aan de DuraStripe zullen optreden, waardoor deze dus veel langer zal meegaan. De lijmlaag heeft net als de Supreme V een rubberbasis. De rollen zijn verkrijgbaar in 5 – 7,5 en 10 cm breedte.

Mean lean

De beste en meest voordelige oplossing voor belijning op plaatsen waar lichte werkzaamheden worden verricht en waar niet met zwaar materieel zoals heftrucks wordt gewerkt. De tape heeft een dunne, gladde toplaag van PVC met een dikte van 0,3 mm. De lijm is evenals de Supreme V en X-Treme gemaakt op rubberbasis. De rolbreedte is 5 – 7,5 of 10 cm.

Multiflex

De eerste generatie DuraStripe is een standaard belijnings product in de hedendaagse markt. DuraStripe Multiflex heeft een PVC toplaag van 1 mm dik met een lijmlaag op acrylbasis. De tape is toepasbaar in ruimtes met licht tot normaal heftruck verkeer en is betrekkelijk eenvoudig te verwijderen. De tape is verkrijgbaar in 5 – 7,5 en 10 cm brede rollen.

Waarschuwingstape

De “WAARSCHUWINGSTAPE” van DuraStripe heeft een toplaag van PVC met een dikte van 0,8 of 0,9 mm en een lijmlaag op acrylbasis. Verkrijgbaar in diverse kleurpatronen (zwart/geel, zwart/wit, rood/wit, groen/geel en groen/wit).

De tape is verkrijgbaar in een breedte vanaf 5 cm tot maximaal 85 cm. De leverbare rollengte bedraagt in Supreme V: 15, 30 en 120 meter. In Lean: 30 en 60 meter.

Cold storage

Geschikt voor:

  • Koude ruimtes
  • Vriesruimtes
  • Geconditioneerde ruimtes

DuraStripe DeepFreeze combineert een ijzersterke toplaag met een zeer agressieve lijmlaag om in omgevingen tot ver onder 0°C een optimale prestatie te leveren. De speciale toplaag is ontworpen om bestand te zijn tegen het draaien en het slippen van heftrucks over de lijn. Doordat de belijning is voorzien van oplopende randen is hij zelfs beter bestand tegen het schuiven of trekken van pallets dan ooit !! De tape is verkrijgbaar in de basiskleur geel en in de breedte 5 en 10 cm.

De droogtijd van de DuraStripe Deep Freeze is afhankelijk van de temperatuur waarbij de lijn wordt aangebracht, de ideale temperatuur is 5°C. Wanneer nodig kan de tape aangebracht worden tot -29°C. Houd bij deze extreem lage temperaturen rekening met een langere droog tijd van de lijm!

Vloerbelijning met print

DuraStripe met een PVC toplaag van 0,9 mm dik waarop teksten en afbeeldingen full colour kunnen worden geprint. Ook is het mogelijk barcodes te vermelden. De print wordt afgedekt met een transparante slijtvaste toplaag. Een ideale mogelijkheid voor combinaties van belijning en mededelingen, reclameboodschappen, aanwijzingen e.d. De lijmlaag is gemaakt op rubberbasis. De tape is verkrijgbaar in de basiskleuren geel, wit en rood en in de breedte 5 – 7,5 en 10 cm. De rollengte is 15 of 30 meter.

Glow

DuraStripe glow is een samengestelde tape van 10 cm breed. De basis is de Supreme V in de kleuren geel, rood of wit. Op deze tape is een fotoluminescerende lijn aangebracht van 0,6 of 2,5 cm breed. Over het geheel gaat een transparante  en slijtvaste toplaag. De rollen hebben een lengte van 15 meter.

Het is mogelijk in het “glow” deel, onder de transparante, slijtvaste toplaag een eigen tekst te printen. Tevens zijn voetjes in dezelfde uitvoering leverbaar om het voetpad of de looprichting aan te duiden.

DuraStripe voorbeelden

Vrijblijvend advies?
+31 495 700 270 sales@multitube.nl